Trybański Basket Day – Oleśnica

Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy i treningu podczas Trybański Basket Day! Już 10 grudnia w Oleśnicy (Świętokrzyskie) organizujemy otwarty i bezpłatny trening koszykówki. Zajęcia będą się odbywać w parach, gdzie jednym z uczestników jest dziecko (7-14 lat) a drugim  osoba dorosła. A więc wszyscy rodzice, opiekunowie, dziadkowie lub wujkowie i ich pociechy są jak najbardziej mile widziani.

Na początek wspólna rozgrzewka, którą poprowadzi sam Cezary Trybański! Po niezbędnym rozgrzaniu wszystkich partii mięśni, rozpoczną się zajęcia w formie treningu pod okiem profesjonalnych trenerów. Ćwiczenia ogólnorozwojowe z wykorzystaniem elementów koszykówki, pozwolą uczestnikom na przystąpienie do końcowego testu sprawdzającego nabyte umiejętności. Pamiętajcie, liczy się przede wszystkim dobra zabawa. Niezależnie od osiągniętych wyników, każdy z uczestników otrzyma pamiątkową koszulkę.

Po zakończeniu zajęć Cezary Trybański spotka się ze wszystkimi trenerami i uczestnikami wydarzenia. Będzie to idealna okazja na zadanie mu pytań, zrobienie sobie pamiątkowych zdjęć lub zdobycie autografu. Dlatego, nie może Was tam zabraknąć!

Gdzie?

ul. Szkolna 9